Squalan, een weldaad voor elke huid

Squalaanolie: wat een ontdekking. Toen we deze plantaardige olie voor het eerst testten, was het alsof we de holy grail hadden gevonden. Squalaanolie voelt zo zacht en licht op de huid. Omdat we al jaren op zoek waren naar iets dat onze pijnlijke, snel geïrriteerde huid kon herstellen, waren we blij met deze heilzame olie. Maar squalaanolie is zoveel meer dan een huidolie die kan helpen je huid weer gezond te maken.

 

Toen we squalaanolie hadden gevonden, was onze missie geslaagd

We zagen onze huid (Leslie had vaak last van rosacea, Monique onder andere eczeem en heeft een zeer gevoelige huid) dankzij een puur natuur olie al binnen een paar dagen opknappen. Maar een beautyritueel is meer dan je huid verzorgen. Als je een olie alleen maar opsmeert omdat je van je pukkels af wilt komen, klinkt dat alsof je elke dag een vies hoestdrankje neemt, brrrr. Je wil ook gewoon genieten van het leven, toch? Je beautyritueel is een moment voor jezelf, een moment van weldadige luxe. En dat is het mooie van squalaan: het is niet alleen een olie met een heilzame werking, het is een fantastische olie voor elke huid, ook voor de perfecte-ik-kan-alles-op-mijn-gezicht-smeren-want-ik-ben-nergens-allergisch-voor-huid. Want dat wil je natuurlijk ook zo houden, toch?

 

Squalan is geschikt voor elke huid

Waarom is Squalan geschikt voor iedereen? Omdat in alle Squalan-producten squalaanolie zit en dat:

 • Maakt je huid superzacht
 • Geeft je huid een prachtige, non-greasy glans
 • Voelt licht aan op je huid (je krijgt geen verstopte poriën zoals met andere oliën)
 • Anti-aging
 • Cruelty-free
 • 100% plantaardig (vegan)

 

Squalan voelt aan de ene kant alsof je je mooiste jurkje aantrekt, zo zijdezacht en mooi. Aan de andere kant voelt het als je favoriete thuispak waarin je heerlijk kunt bankhangen, zonder dat er ergens iets knelt of dat je je buik moet inhouden. Kortom, het zorgt ervoor dat je er geweldig uitziet, met een stralende teint, en tegelijkertijd weet je dat je je huid goed verzorgt. In Squalan-producten zit geen conserveringsmiddel, parfum of andere troep. Puur natuur! Is dat niet de grootste luxe die we ons in deze wereld kunnen ervaren?

 

One reply on “Squalan, een weldaad voor elke huid

 • edith petter

  Hallo Squalan,
  Mijn dochter van 19 heeft in de vakantie mijn producten van Squalan eens geprobeerd. Het resultaat is echt geweldig, ze heeft normaal heel erg veel last van puistjes (grote en kleine). Toen ze Squalan Cleanser en Pure ging gebruiken, verdwenen de pukkels langzaam aan vanzelf. Ze is zo ontzetten blij en dat kan ik me echt voorstellen, zeker op die leeftijd. dankjewel Squalan!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *