Huidtypes

Niet iedereen is gezegend met een stralende, mooie huid. Er zijn verschillende interne en externe factoren die de huid beïnvloeden en uit balans kunnen brengen. In cosmeticaland wordt de huid vaak onderverdeeld in drie huidtypes: een droge, een vette of een gecombineerde huid. Hierdoor krijg je het idee dat je geboren bent met een droge of juist vette huid. Wij geloven dat niet en gebruiken de classificering alleen om de conditie van de huid op een bepaald moment aan te geven. Waarom is een huid nu droog of juist vet? Komt dit door stress of voeding? Het weer of hormonen? Of is de huid uit balans door schadelijke stoffen als parfum en parabenen in cosmetica? We helpen je graag antwoord te vinden op jouw vragen over jouw huid en jouw huid haar natural glow terug te geven.

Verschillende huidtypes

Droge huid, vette huid, gecombineerde huid, gevoelige huid, wat wordt er eigenlijk bedoelt met deze termen?

Gevoelige huid

Reageert je huid snel op invloeden van buitenaf en heb je vaak last van een trekkerig gevoel of jeuk en uitslag?

Droge huid

Jeukende, trekkende huid en kleine porien?

Vette huid

Glanzende huid en grote porien?

vochtarme huid

Vochtarme huid

Een droge vochtarme huid of een vette vochtarme huid, kan dat?

Gecombineerde huid

Een glimmend voorhoofd maar droge wangen?

Onze huidige klanten zijn al super blij met ons!

Zo fijn! Mijn huid voelt super zacht en straalt helemaal; hij heeft zo’n mooie glow. Ik ben blij dat ik mijn rimpeltjes op een natuurlijke manier kan aanpakken. I like 🙂

Janneke Bastiaens

Vegan, weinig ingrediënten en geen chemische troep, ik ben fan van Squalan! Vooral de Cleanser en de Pure neem ik altijd mee op reis.

Lisa Stel

Ik kreeg weken terug een proefpakketje van squalan. Olie, leek me niet echt verstandig met een vette huid. Maar er werd mij enthousiast verteld hoe deze olie werkt. En ik geef ze gelijk, fantastisch. Het is geen olie die op je huid blijft liggen, het verzorgt en mijn huid ziet er beter uit dan ooit. Ik kan stiekem niet meer zonder, ga eerdaags ook de oog variant testen!

Charlotte de Jong

Ik heb een hele gevoelige en een eczeem huid… Alleen daarom is het al lastig om producten uit te zoeken en te testen…Gelukkig vond ik Squalan en de sachet testers!
Ik heb maar een woord: Verliefd!

Anouk Smits-Potgieter