het squalan stappenplan

Beleef de optimale Squalan ervaring door de volgende stappen te volgen. Kijk welke stappen voor jouw huid geschikt zijn. Heb je nog geen anti-aging eye serum nodig, dan kun je stap 2 overslaan. Heb je een extreem gevoelige huid, houd het dan bij stap 1 en stap 3 (de Squalan Pure), heb je een droge of wat rijpere huid gebruik dan stap 3 (de Moisturizer). Lees hier ons advies en download en print het voor bij je skincare routine!

stap 1, 2, 3

stap 1: Cleanser

Voor elk huidtype
Reinig je huid een of twee keer per dag met deze overheerlijke Cleanser. Breng de zacht aanvoelende gel aan op een droog gezicht. Maak daarna je vingertoppen nat en masseer tot de gel in een melkachtige substantie verandert. Spoel je gezicht daarna af met water. De moringazaadolie in de Cleanser heeft een sterk reinigende werking en de squalane zorgt ervoor dat de huid tegelijkertijd verzorgt wordt.

Tip 1 : Op een gereinigde huid is de gel ook heerlijk als verzorgend en kalmerend
masker! Laat de gel 15 minuten inwerken en verwijder met water.

Tip 2: Heb je last van een gevoelige huid tijdens het scheren, gebruik dan de Cleanser als scheergel.

stap 2: Eye

Anti-aging
Dit krachtige 100% natuurlijke oogserum verstevigt de huid rondom de ogen en vermindert lijntjes en wallen. Het is een speciale combinatie van vier specifiek
geselecteerde oliën met unieke eigenschappen om de huid te verjongen en te verbeteren.

Let op, zeer zuinig in gebruik, slechts een kleine druppel is voldoende

stap 3: Pure Squalan

Voor iedereen, zelfs voor kinderen en de extreem gevoelige huid.
Dit snel absorberende serum bestaat voor 100% uit pure squalane; 100% plantaardig en identiek aan een stof die van nature in de huid voorkomt en afneemt naarmate we ouder worden. De Pure Squalan werkt voedend en huidverbeterend. Te gebruiken als dag- en nachtverzorging.

Of gebruik de volgende stap (Moisturizer) als stap 3

stap 3: Moisturizer

Voor de vochtarme-, droge- of rijpere huid
Deze krachtige anti-aging olie verbetert de vochtbalans van de huid en vermindert rimpels en fijne lijntjes. Het serum bestaat uit 2 unieke plantaardige ingrediënten die ideaal zijn voor de rijpere en/of vochtarme en droge huid.
Te gebruiken als dag- en nachtverzorging

Tip: Gebruik de Moisturizer als aftersun, zet de Moisturizer een uur in de koelkast en breng daarna ruimschoots aan.