Pure Vegan Oil

Kies je gewenste pakket:

Pure Vegan Oil voor 6 maanden met 2 vingerpriktesten of zonder testen. Pure omega 3-olie van 100% veganistische, duurzame en verse microalgen van de soort Schizochytrium. Bewezen de beste vegan omega 3-olie voor meer energie, een sterker immuunsysteem, gezonde vaten, een goede concentratie, een mooiere huid, gezondheid en vitaliteit.

Rode bloedcellen hebben 120 dagen nodig om te vernieuwen, daarom is het belangrijk om minstens 6 maanden omega 3 te gebruiken

Met unieke test om jouw bloedwaardes te bepalen.

  • Hoe is de verhouding omega 6 / omega 3 in jouw bloed?
  • Doe de vingerpriktest voordat je met de olie begint.
  • Na vijf maanden herhaal je de test.

Je zult versteld staan van het resultaat!

Maak een keuze uit de volgende opties. Let op! De bestelling werkt anders dan je gewend bent van ons. Zodra je het formulier hieronder hebt ingevuld en op bestellen drukt ontvangen wij je bestelling via de mail en sturen je vervolgens een betaallink, dit kan een uurtje duren afhankelijk van het tijdstip.


Dit is wat anderen zeggen over de Pure Vegan Oil:

Milou

De Pure Vegan Oil is de krachtigste algenolie op de markt. Het herstelt de vetzuurbalans en geeft hierdoor meer kwaliteit van leven. Ik merk sneller herstel en betere slaap. Juist als Vegan is het lastig om aan voldoen EPA te komen en deze olie heeft alles!

Monque Hugen (co-founder Squalan Natural Skincare)

De Pure Vegan Oil is de krachtigste algenolie op de markt. Het herstelt de vetzuurbalans en geeft hierdoor meer kwaliteit van leven. Ik merk sneller herstel en betere slaap. Juist als Vegan is het lastig om aan voldoen EPA te komen en deze olie heeft alles! Eindelijk een hoogwaardige vegan omega 3-olie! Ook mijn dochters die aan topsport doen krijgen elke dag een lepeltje