Kerstcadeautjes: wij hebben ideeën genoeg

Kerstcadeautjes krijgen is leuk, maar geven is nog veel leuker! Wat geef je de lieve mensen om je heen die altijd roepen dat ze geen cadeautjes willen, omdat ze alles al hebben?

Verzorgingsproducten doen het altijd goed onder de kerstboom. Aangezien parfumvrije Squalan geschikt is voor elk huidtype, hebben wij de cadeaus bij uitstek voor de droge decemberhuid. Ons topproduct, Squalan Pure, doet het altijd goed als cadeau. Squalaan is een lichaamseigen stof die de huid voedt en verzorgt – elke huid, jong of oud, wordt er blij van, zelfs de extreem gevoelige (baby)huid. Maar ook onze nieuwste Squalan Toppers zijn prachtige cadeautjes die zelfs al ingepakt zijn als cadeau. Squalan Rich, een weldaad voor de droge(re) huid en Squalan Gold, de natuurlijke beautiful aging elixer.

We hebben nog vijf tips voor kerstcadeautjes voor iedereen:

Konjac spons

Met de superzachte Konjac spons maak je op natuurlijke wijze je huid schoon en glad. Je kunt kiezen uit een natural Konjac spons (zonder toevoegingen) of de groene variant, met groene klei en groenethee-extracten, voor extra reiniging van de onzuivere huid.

Konjac spons natural ->       

Konjac spons green ->

 

Limited edition Pure in aventurijnroller

Superhandig om altijd bij je te hebben, voor droge lippen, om je make up te primen of voor droge plekjes op je lijf: deze roller, gevuld met helende aventurijn natuursteentjes. Een verrassend leuk cadeau!

Aventurijnroller ->

Jade of rose quartz roller

Zowel de jade (groen) als de rozenkwarts (roze) facerollers geven je huid een fijne massage. Er ontstaat een betere doorbloeding en je huidt toont strakker en stralender. Bovendien staan deze rollers prachtig in elke badkamer!

Jade roller -> 

Rose quartz roller -> 

Travelset kersteditie

De Squalan Travelset bestaat uit een handige miniroller Squalan Pure (voor overdag), Squalan Moisturizer (voor ’s nachts) én een Squalan Cleanser (voor reinigen en als masker). Een complete huidverzorgingskit voor op reis of in je handtas. Nu in speciale kerstverpakking.

Travelset kersteditie ->       

   

Welke kerstcadeautjes zou jij graag willen ontvangen?

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *