Zomerse lippen om te zoenen

Lippen zijn gevoelig. Gelukkig maar, anders zou een zoen geen indruk maken. Maar dat dunne velletje heeft veel te lijden. In de zomer door de zon, in de winter door de kou. Hoe zorg je ervoor dat jouw lippen er het hele jaar uitzien om te zoenen? Hier zijn vijf tips voor de perfecte lipverzorging.

 

Geef je lippen een zachte massage

Heb je je lippen de afgelopen tijd weinig liefde gegeven? Dan kun je het beste beginnen met een lipmassage. Breng een druppel Squalan Pure aan op je tandenborstel en masseer daarmee zachtjes je lippen. Zoenen is ook een zeer effectieve vorm van de lippen masseren. Gemasseerde lippen hebben een betere doorbloeding en meer kleur.

 

Verzorg je lippen voor het slapen

Je lippen hebben door de massage een nieuwe start gekregen. Vanaf nu ga je ze goed hydrateren. Dat doe je onder andere door overdag voldoende water te drinken en ’s avonds een vette lippenbalsem op te smeren, bijvoorbeeld Squalan Lip. Of geef ze af en toe een maskertje met de Pure, Moisturizer of Eye. Dat zijn perfecte ‘lipmaskers’.

Als je je lippen goed verzorgt zul je merken dat je niet meer de hele dag de neiging hebt om te blijven smeren. Heb je geen lippenbalsem bij de hand? Wederom komt een druppeltje Squalan Pure dan goed van pas. De Travel rollers zijn ook heerlijk als lippenbalsem.

 

Bijt niet op velletjes op je lippen

Als je je lippen goed verzorgt, krijg je minder last van velletjes. Bijt niet op velletjes – hiermee maak je je lippen kapot, waardoor de huid langer de tijd nodig heeft om te herstellen.

Vermijd uitdrogende lipproducten

Sommige lipproducten staan heel mooi, maar doen eigenlijk niet veel goeds voor de lippen zelf. Denk bijvoorbeeld aan een matte lipstick. Hoewel de formules van lipsticks steeds beter worden, droogt de gemiddelde matte lipstick je lippen toch uit. Blijf dan liever bij romige producten, dat staat bovendien mooier als je lippen niet helemaal in tip-top staat zijn. Bij matte lipstick valt elke imperfectie op. Wil je graag een kleurtje op je lippen, breng dan eerst de Lip of Travel aan op je lippen en daarna pas je lipstick. Zien je lippen er gedurende de dag toch droog uit? Breng dan weer de Lip of Travel Pure aan.

 

Bedek je lippen bij extreem weer

Strenge vorst of extreme hitte: bescherm je lippen tegen uitdrogen en barsten. Bind in de winter een sjaal voor en smeer in de zomer je lippen in met een spf. Dat kan veilig met de Sun – puur natuur.

Volg deze tips en je lippen zijn om te zoenen! Happy kissing

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *