Zo krijg je lippen om te zoenen

Vind je het jammer dat de winter en Valentijnsdag in dezelfde periode vallen omdat je lippen allesbehalve kissable zijn? Maak je geen zorgen, want met onze volgende tips zorg jij ervoor dat je lippen er het hele jaar uitzien om te zoenen!

1. Gebruik een milde scrub

Heb je je lippen de afgelopen tijd niet genoeg liefde gegeven? Dan kun je het beste beginnen met een milde lipscrub om velletjes te verwijderen. Op deze manier creëer je een schoon canvas en kun je beginnen aan het herstel van de mond. Het is belangrijk om niet te ruw met je lippen om te gaan, dus maak het liefst zelf je lipscrub met honing en suikerriet voor het gewenste resultaat.

PS: Wil je het nog makkelijker maken? Breng dan een druppel van onze Pure aan op je tandenborstel en masseer het op je lippen, zoals we hier schreven. Doet wonderen voor je lippen!

2. Verzorg je lippen voor het slapen

Stap 1 (het scrubben van je lippen) is nu gezet, dus het is hoog tijd om je lippen verder goed te hydrateren. Dat doe je onder andere door overdag voldoende water te drinken, maar ook door voor het slapen een vette lippenbalsem op te smeren.Als je je lippen goed verzorgt merk je dat je niet de hele dag de neiging hebt om te blijven smeren. Heb je geen lippenbalsem bij de hand? Wederom komt een druppeltje van onze Pure dan goed van pas.

3. Bijt niet op velletjes

Mocht je velletjes krijgen omdat je bijvoorbeeld je lippen een tijdje niet hebt gescrubd, dan is het goed om te onthouden dat je er vooral niet op moet bijten. Hiermee maak je je lippen kapot waardoor de huid langer de tijd nodig heeft om te herstellen.

beauty, people, make-up and plastic surgery concept - close up of young woman lips over green natural background

4. Vermijd uitdrogende lipproducten

Sommige lipproducten staan heel mooi, maar doen eigenlijk niet veel goeds voor de lippen zelf. Denk aan een matte lipstick bijvoorbeeld. Hoewel de formules van lipsticks steeds beter worden is de gemiddelde matte lipstick toch uitdrogend. Blijf dan liever bij romige producten, dat staat bovendien nog mooier als je lippen niet helemaal in tip top staat zijn! Zien je lippen er gedurende de dag toch droog uit? Breng dan weer de Pure aan voor een mooie glans.

5. Kies één keer in de zoveel tijd voor een lipmasker

Misschien heb je nog nooit gehoord van een lipmasker en dat is zonde, want een lipmasker is super fijn en verzorgend. Het enige wat je hoeft te doen is een lipmasker kopen en aanbrengen of onze Pure op je lippen te smeren. Je lippen zullen je dankbaar zijn!

6. Bedek je lippen bij guur weer

Tot slot is het beter om je lippen te beschermen tegen het gure weer buiten. Met temperaturen onder de 10 graden en met een stevige wind is de kans namelijk groot dat je lippen droog en gebarsten zijn. Smeer daarom liever je lippen in voordat je naar buiten gaat (zodat de lippen een beschermende barrière hebben) of bind een sjaal voor zodat de invloeden van buitenaf geblokkeerd worden.

Volg deze tips en je lippen zijn om te zoenen. Precies op tijd voor Valentijnsdag!

Bestel nu hier onze Pure en betaal geen verzendkosten tot 14 februari en krijg een gratis travelflesje ter waarde van €15 cadeau.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *