Summer essentials: hoe verzorg jij je huid in de zomer?

In de zomer houden we het graag luchtig, jij ook? Weinig make-up, weinig kleding en zeker geen zware handtas. Live light, travel light. Squalan helpt je daarbij – de meeste Squalan producten kun je voor meerdere dingen gebruiken, superhandig. Hieronder geven we je tips over onze producten en hoe je ze kunt gebruiken. Wat wordt jouw beautyritueel deze zomer?

 

Bescherm je huid goed tegen de zon

Ook op de wat minder zonnige dagen moet je je huid goed beschermen. Zonnestralen prikken makkelijker door de wolken dan je denkt. Squalan Sun15 is een complete dagverzorging én beschermt je tegen UVA en UVB. Ga je zonnebaden? Kies dan voor Squalan Sun30, dat is een echte sun defence. Sun30 is het ideale product om over je dagverzorging (Squalan Pure of Moisturizer) te gebruiken.

 

Hydratatie van de huid: aftersun

Squalan Moisturizer is een super-hydrator. Het hele jaar door kun je deze anti-aging olie gebruiken als dag- en/of nachtverzorging, in de zomer is het de ideale aftersun voor je gezicht en decolleté. De Moisturizer kun je ook gebruiken op een gevoelige, verbrande huid. Voor een extra verkoelend effect zet je de flacon voor gebruik even in de koelkast. Er is ook een handige travelversie verkrijgbaar.

 

Hydratatie van je hele lijf

Niet alleen je gezicht en decolleté hebben in de zomer veel verzorging nodig, je hele lijf kan wel een aftersun verzorging gebruiken. Squalan Body is een heerlijke olie die je huid zacht houdt en goed hydrateert. Gebruik de Body lekker als aftersun. Scheer of epileer je je benen? Smeer ze daarna in met Squalan Body voor lovely shiney leggs!

Weg met die fijne lijntjes rond ogen en mond

In de zomer heeft de dunne huid rond je ogen en je lippen het zwaar te verduren. De zon veroorzaakt fijne lijntjes en ook als je je ogen vaak dichtknijpt tegen de zon ontstaan lijntjes. Zet een zonnebril op zodra je merkt dat je met je ogen begint te knijpen en smeer elke dag Squalan Eye rondom je ogen én je lippen. De Eye is iets vetter dan Pure en Moisturizer. Je kunt Squalan Eye ook als masker gebruiken: smeer ‘s avonds voor het slapen je hele gezicht ermee in. ’s Ochtends voelt je huid babyzacht!

 

SOS! Squalan Pure to the rescue

Squalan Pure is het ideale SOS-product. Last van zonneuitslag? Heb je droge plekjes of schaafwondjes? Zijn de punten van je strandhaar droog? Squalan Pure comes to the rescue. De travelversie is heel handig om mee te nemen .

 

Verkoeling met edelstenen

Een huid die veel zon heeft gehad heeft drie dingen nodig: verkoeling, hydratatie en goede doorbloeding voor een snel herstel. Met de Squalan jaderoller of rozenkwartsroller kun je je huid masseren voor een goede doorbloeding van de huid. Smeer je huid eerst in met Squalan Moisturizer voordat je begint. Als je de roller in de koelkast bewaart voelt de steen extra verkoelend aan op je huid.

 

Travel light!

Met de Squalan Travelset heb je alleskunners Squalan Pure en Squalan Moisturizer altijd bij je. Ideaal voor een weekendje weg, in het vliegtuig of gewoon in je handtas. Er zit ook Squalan Cleanser bij om je huid op milde wijze te reinigen.

 

Wat is jouw bestemming deze zomer? Laat je ons weten welke Squalan-producten je meeneemt op reis en waar je ze voor gebruikt?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *