Squalan for kids

De huid van kinderen is vaak om jaloers op te worden, super zacht en effen, dit wil je natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. Kleine problemen als eczeem, schaafwonden of overgevoeligheid zijn vervelend en komen vaak voor bij de kinderhuid. Squalan heeft een verzachtend en herstellend effect op de huid, en bevat  alleen stoffen die van nature ook in je eigen huid voorkomen.

De kinderhuid neemt op wat je erop smeert, het is dus belangrijk om geen onnodige irritaties te veroorzaken, helemaal als uw kind last heeft van een gevoelige huid.

Hieronder delen Squalan-ouders hun positieve ervaringen:

“Bij mijn dochter laatst Squalan op eczeem gesmeerd en de volgende dag was het al minder! Echt een fijn product!”

VOOR_NA_MAEVE

Voor: droge, geïrriteerde huid op de wangen – de huid is weer rustig na Squalan gebruikt te hebben.

“Mijn roodharige dochter van 15 heeft een zeer gevoelige, allergische droge huid. Ook kreeg zij de laatste tijd kleine puberbultjes op haar voorhoofd. Ikzelf heb een zeer vochtarme vette huid.
Wij zijn samen begonnen met Squalan en kregen de eerste dagen wat pukkels rond neus en kin. Normaal duurt het vele dagen voordat een pukkel en het korstje van het uitknijpen weg is, nu was er een dag na het uitknijpen helemaal niets meer van te zien. De huid moest dus eerst even schoon van binnenuit en herstelde heel snel.
Meest verrassende was wel dat de kleine puberbultjes van mijn dochter, die er al ruim een half jaar zaten ongeacht hele dure huidverzorging, binnen een week geheel waren verdwenen.”

droogte-kind

Voor: eczeem en rode vlekjes op de huid – de huid is weer rustig na Squalan gebruikt te hebben.

En Squalan op doen is natuurlijk ook kinderspel:

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *