Squalan Body: gebruik jij het hier al voor?

Squalan Body is een heerlijke lichaamsolie met alleen natuurlijke ingrediënten. Hoe gevoelig je huid ook is, Squalan Body zorgt voor een heerlijk zachte, gehydrateerde huid. Wist je dat Squalan Body een echte multitasker is? We laten je graag zien waar je deze vegan huidolie allemaal voor kunt gebruiken.

Squalan Body is een verzachtende, hydraterende en voedende olie die niet op je huid blijft liggen, maar goed intrekt. De 4 ingrediënten van de Body zijn squalaan, druivenpitolie, hibiscusolie en kokosolie. Meer zit er niet in – geen parabenen, geen conserveringsmiddelen, geen parfums, oftewel geen troep die je huid kan irriteren en verouderen. Alleen maar puur natuur. Deze heerlijke combinatie maakt het een ideaal lichaamsproduct voor elke huid.

 

Squalan Body is meer dan alleen een huidolie

Niet alleen wij van Squalan ontdekten nieuwe manieren om Squalan Body te gebruiken. Ook van tevreden gebruikers ontvangen wij regelmatig enthousiaste mail en berichten via social media waarin ze ons vertellen over hun, vaak creatieve, toepassingen van de lichaamsolie.

De Body kan zoveel meer! We delen deze 6 tips graag met je:

Squalan Body als aftersun

De omega vetzuren en vitamine E in de plantaardige ingrediënten van de Body maken deze olie de ideale aftersun. De olie voedt en hydrateert de huid en herstelt de verbrande huid sneller.

 

Squalan Body na het scheren

Zeker een gevoelige huid kan slecht tegen scheren. Krijg jij vaak bultjes na het scheren of voelt je huid branderig aan? Wissel dan wat vaker van scheermesjes én smeer je huid na het scheren goed in met Squalan Body. Er zitten geen chemische stoffen in, dus je kunt Squalan Body ook op een licht beschadigde huid smeren.

 

Squalan Body bij droge plekjes

Heb je last van droge plekjes, op je ellebogen, je scheenbenen of waar dan ook op je lichaam? Smeer ze ’s ochtends en ’s avonds in met Squalan Body. Je huid wordt snel weer zacht en soepel.

 

Squalan Body op droge of geïrriteerde babybilletje

De Body bestaat uit vier natuurlijke, zachte ingrediënten zonder toevoegingen. Daarom kun je deze olie ook gebruiken voor kinderen en zelfs voor baby’s. Pak deze verzorgende olie als je kleine last heeft van luieruitslag of andere irritaties.

 

Squalan Body op droge voeten en eelt

Als er één olie is die je huid zacht, soepel en gehydrateerd maakt, is het wel Squalan Body. Het is precies wat droge voeten nodig hebben. Smeer je voeten ’s avonds rijkelijk in met de olie en trek sokken aan om vlekken in je beddengoed te voorkomen. Je zal ’s ochtends merken dat je voeten veel zachter aanvoelen.

 

Squalan Body als massageolie

Squalan Body is een ideale massageolie. Het smeert makkelijk uit, trekt snel in en maakt de huid soepel. Eindelijk een massageolie die écht iets doet voor je huid, en niet alleen dient om de massage goed uit te kunnen voeren.

 

Dit doen Squalan Body-fans met hun olie

We vroegen op Instagram hoe onze volgers hun Squalan Body gebruiken. Dit waren een paar van de tips en toepassingen:

“Meteen na het douchen als je nog nat bent insmeren en laten intrekken. Daarna droogdeppen.”

“Na het douchen op vochtige huid aanbrengen, dan heb je minder nodig en je huid lijkt er extra zacht van te worden.”

“Tegen huid oneffenheden en -irritaties. Verzacht, verzorgt en voelt prettig aan.”

“Wisselbadjes en eindigen met koud, en als finishing touch: de Body.”

“Op een flinke kras van de kat smeren. Binnen no time mooi genezen.”

“Smeer je droge voeten ermee in, de pedicure zal verrast staan van het resultaat.”

“De Body bij droge eczeemplekjes en velletjes in mijn snor.”

“Gebruiken op mijn zwangere buik.”

 

Waar gebruik jij Squalan Body voor?

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.