20 manieren om de Squalan Pure te gebruiken

Eén van de parels uit de Squalan huidverzorgingslijn is de Pure olie. Wij kunnen niet meer zonder! Het ingrediënt van het olieserum is 100% plantaardig én identiek aan een huideigen stof. De Pure helpt om de huid te herstellen door het terug te geven wat er van nature in hoort. Wat ook fijn is, is dat je de Pure op zoveel verschillende manieren kunt gebruiken. Tijd om op een rijtje te zetten waar je de Pure allemaal voor kunt gebruiken.

Squalan Pure olie

1. Pure verzorgt de huid
Squalaan, waar onze Pure facial oil voor 100% uit bestaat, herstelt de natuurlijke balans van de huid. Dat betekent dat een droge huid minder droog wordt, een vette huid minder vet, en een mooie huid haar gezonde glans weer terug krijgt. Dit product is dus ideaal voor elk huidtype, zelfs voor de extreem gevoelige huid.

2. Pure verzorgt de nagels
Last van droge nagelriemen? Verdeel één druppel van onze Pure over je nagelriemen en de droge huid is verleden tijd. En wie last heeft van droge en broze nagels kan met onze Pure de nagels weer in goede staat krijgen door het nagelbed te verzorgen.

3. Pure mengt mooi met foundation
Het komt weleens voor dat de foundation minder mooi oogt op de huid naarmate de tijd verstrijkt. Is je foundation droog geworden? Breng dan een druppeltje Pure aan gedurende de dag en je huid ziet er weer uit als nieuw!

4. Pure temt eigenwijze haren
Bijna iedere vrouw heeft het wel: van die eigenwijze, korte haren die alle kanten opvliegen. Met een kleine hoeveelheid Pure in je handpalmen tem je deze haren.

5. Pure maakt droge plekjes zacht
Zeker nu het kouder gaat worden heb je sneller last van een droge huid en een rode neus. Smeer dan wat van de Pure op deze gebieden om de huid weer zacht te maken en in goede conditie te houden.

6. Pure fixeert wenkbrauwharen
Geen wenkbrauwgel in huis? Geen probleem. Borstel een druppeltje Pure door je wenkbrauwen met een wenkbrauwborstel om je wenkbrauwharen te fixeren.

7. Pure helpt droge voeten
Verzorg droge voeten met onze Pure om de huid weer zacht te maken en te herstellen indien nodig.

8. Pure is een goed product voor een scrub
Naast onze Moisturizer is de Pure een fijn product om te gebruiken in een home made scrub. Lees dit artikel nog eens terug om inspiratie op te doen.

9. Pure voorkomt schurende benen
Veel vrouwen hebben er iedere zomer weer mee te maken: schurende bovenbenen. Masseer een druppel van onze Pure op deze plekken om de huid te herstellen en om ervoor te zorgen dat de huid niet schuurt.

10. Pure verzorgt de lippen
Gebarsten lippen verzorg je heel eenvoudig met onze Pure! Kunnen je lippen extra liefde gebruiken? Een druppel Pure doet dan wonderen.

11. Pure hydrateert de hals en decolleté
Vergeet je niet om je hals en decolleté te verzorgen? Breng 1 à 2 druppels aan op zowel je gezicht als je hals en decolleté om de huid te verzorgen.

12. Pure verzorgt gespleten haarpunten
Wanneer je nog geen tijd hebt om naar de kapper te gaan en ineens wel gespleten haarpunten ziet kun je de Pure als een haarserum gebruiken. Let op: een kleine hoeveelheid is al genoeg!

13. Pure verzorgt de wimpers
Wist je al dat onze Pure je wimpers verzorgt? Door iedere avond de Pure aan te brengen op schone wimpers help je de conditie van de wimpers te verbeteren.

14. Pure voorkomt haarverf vlekken op het hoofd
Iedere vrouw die thuis haar haren verft heeft een flesje Pure nodig in haar leven. Door de olie langs de haarlijn aan te brengen voorkom je dat haarverf vlekken achterlaat op de huid.

15. Pure maakt de ellebogen zacht
De Pure is heel geschikt om de huid van je ellebogen (en zelfs je knieën) weer zacht te maken. Wederom heb je slechts een klein beetje nodig om de huid te geven wat het nodig heeft.

16. Pure als aftershave
Je kunt de Pure gebruiken op de huid direct na het scheren, de kans op scheeruitslag vermindert hierdoor.

17. Pure houdt je zwangere buik en borsten soepel
De Pure kun je veilig gebruiken tijdens je zwangerschap als gezichtsverzorging maar ook op je steeds groter wordende buik en borsten. Striae is helaas voor een groot deel erfelijk maar het soepel en gehydrateerd houden van de zwangere buik en bortsen vermindert in ieder geval de kans hierop aanzienlijk.

18. Pure voor de baby huid
Het gevoelige huidje van je baby wil je natuurlijk goed verzorgen met veilige producten. De Pure kun je gebruiken ter voorkoming van luieruitslag in plaatst van talkpoeders of crèmes. Daarnaast kun je het aanbrengen op het hoofdje als je kindje last heeft van schilfertjes. Ook is een druppeltje heerlijk in het babybadje.

19. Pure in combinatie met lippenstift
Het geeft een mooi effect als je de Pure onder of over je lippenstift aan brengt. Hiervoor is het Travel Pure rollertje ideaal

20. Pure als SOS
Tot slot kun je de Pure gebruiken op schaafwondjes, eczeem plekjes en lichte brandwondjes (niet op ernstige (open)brandplekken, neem daarmee gelijk contact op met het brandwondencentrum).

 

Klik hier om Squalan Pure te bestellen. Ook handig: de travelsize verpakking zodat je altijd de Pure bij je kunt dragen!

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *