Isostearyl isostearaat

 

Wat is het?

Een olie die voor 100% afkomstig is uit door Ecocert goedgekeurd koolzaad.
Uit koolzaadolie worden de vetzuren en vetalcoholen gehaald die het meest geschikt zijn voor de huid. Deze vetzuren en alcoholen vormen samen een olie (crodamol isis). De cosmetische naam (inci) is isostearyl isostearaat.

Wat doet het?

Isostearyl isostearaat

  • hydrateert de huid door vocht 24 uur lang vast te houden
  • optimaliseert het vochtvasthoudend vermogen van de huid
  • werkt in synergie met de natuurlijke huidlaag
  • heeft een anti-agingeffect

Welke Squalan producten bevatten dit ingredient?

De MOISTURIZER