Hou je huid zomerzacht in de herfst met deze vier selfcare tips

De verwarming staat aan en de bladeren hopen zich op in de tuin. Het is dan toch echt herfst geworden. Ik merk het ook meteen aan mijn huid. Die moet, net als ik, wennen aan de overgang naar kou. Tijd voor wat extra herfst selfcare tips!

Dagelijkse hydratatie van je huid is een must, bijvoorbeeld met Squalan Pure of Moisturizer. Gebruik geen agressieve lotions om je huid te reinigen, daar wordt ze alleen maar droger van. Neem liever een cleansing gel met verzorgende ingrediënten, zoals Squalan Cleanser.

Je dagelijkse beautyroutines draaien meestal om snel-klaar-en-hup-de-deur-uit of -hup-naar-bed, maar zo af en toe is het heerlijk om even de tijd te nemen voor wat radical selfcare. Moet je straks de deur uit maar heb je nu even een uurtje voor jezelf? Dan vormen onderstaande tips een heerlijk stappenplan voor wat qualitytime voor jou én je huid.

 

Tip 1    Maskertje met Squalan Cleanser

Squalan Cleanser zit boordevol huidverzorgende ingrediënten, dus geen enkel probleem om de gel langer op je huid te laten zitten. Sterker nog, de Cleanser is een ideaal huidmasker! Smeer je gezicht er lekker mee in, een kwartier voordat je ’s ochtends onder de douche stapt, bijvoorbeeld.

 

Tip 2    Kuurtje met Squalan Gold

Squalan Gold is ons powerserum met superactieve verzorgende ingrediënten. Meestal moet je een serum aanbrengen onder je dagelijkse verzorging, maar het Gold-serum is alles-in-een. Een crème of olie eroverheen is echt niet nodig.

Veel van onze klanten gebruiken Squalan Gold eens per week als een traktatie voor hun huid. Voor de dagelijkse verzorging gebruiken ze de Pure en/of de Moisturizer. Maar er zijn er ook die alleen nog maar de Gold gebruiken, ’s ochtends én ’s avonds. Zeker als je merkt dat je huid erg droog is, kan Squalan Gold een cadeautje zijn voor je huid, om haar weer zomerzacht te maken. Probeer het maar een paar dagen als kuurtje, voor het slapengaan of door het een kwartiertje de tijd te geven om goed in te trekken.

 

Tip 3    Masseer je huid met een face roller

Onze jade en rozenkwarts gezichtsmassagerollers geven je huid een gezonde teint en een natural glow. Door de massage stimuleer je de doorbloeding van je huid en daar wordt je huid steviger van. Breng eerst Squalan Pure, Moisturizer of Gold aan en gebruik dan de roller om de ingrediënten goed in te masseren. Zo lekker dit!

 

Tip 4    Versier jezelf met de tinted balms

Wie zegt dat huidverzorging stopt zodra je ‘make-up’ opdoet? Een goed verzorgde huid heeft al niet veel make-up nodig, en als je de juiste keuzes maakt in wat je op je huid smeert, kan je huid er de hele dag prachtig uitzien!

Ken je onze vegan Tinted Balms al? Je kunt ze gebruiken op je lippen, jukbeenderen en boven je ogen. De voedende balms geven een mooie glans en een subtiele kleur. Selfcare all day long!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *