Hoe gebruik je een gezichtsroller?

Om je gezicht af en toe extra te verwennen, kun je jezelf een heerlijke massage geven. Met een gezichtsroller ontspan je je spieren, verstevig je je huid en zorg je ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd. Maar hoe gebruik je zo’n gezichtsroller? En wat voor gezichtsroller kies je dan? Een jaderoller, een rozenkwartsroller of iets anders?

De voordelen van een gezichtsmassage met een gezichtsroller

Zeker de gevoelige huid heeft er baat bij als je met een gezichtsroller de tere gezichtshuid masseert. Een gezichtsmassageroller verbetert de doorbloeding van je huid en zorgt voor een gezonde teint. Als je een gezichtsroller van natuursteen gebruikt, heb je nog meer voordelen. De stenen blijven langer koel en je hoeft niet hard te duwen op de gezichtsroller omdat het gewicht van de steen al genoeg is. Het is fijn om een roller te gebruiken bij (spannings)hoofdpijn en vochtwallen. Vaak worden edelstenen als rozenkwarts en jade gebruikt voor gezichtsmassages. Niet alleen vanwege hun helende werking, maar ook omdat het prachtige natuurproducten zijn.

squalan jaderoller

Wat zijn de kenmerken van een jaderoller?

Jade is een prachtige groene edelsteen. Er wordt van gezegd dat hij geluk en succes aantrekt en je beschermt tegen ziekte en uitbuiting. Jade werkt zuiverend en ontgiftend. De keizerinnen in het oude China droegen duizend jaar geleden al jade bij zich om hun huid te verstevigen en rimpels te verminderen. De Squalan jaderoller is handgemaakt van 100% jade. Jade is een natuurproduct, daarom verschilt elke steen iets qua kleur.

Wat zijn de kenmerken van een rozenkwartsroller?

Rozenkwarts is een vriendelijk, roze kristal dat alles te maken heeft met liefde en met je hart. Liefde voor de mensen om je heen, maar zeker ook liefde voor jezelf. Rozenkwarts heeft een kalmerende werking. Het kristal helpt bij verdriet en trauma’s en brengt je weer in balans en in contact met je eigen gevoel. Heb je last van vochtwallen of heb je weinig geslapen? Gebruik dan de jaderoller of de rozenkwartsroller in combinatie met Squalan Eye, onder je ogen.

Hoe gebruik je de gezichtsroller?

Je kunt je gezichtsroller zo vaak gebruiken als je wilt. Als je naast het effect van ontspanning echt effect wilt zien, dus een strakkere, mooiere huid, kun je het beste je één of twee keer per dag je huid masseren.

Reinig je gezicht, smeer het in met Squalan Pure of Moisturizer (of gebruik Squalan Eye over je hele gezicht voor een extra boost) en rol met je gezichtsroller zachtjes over je huid. Zo masseer je de voedende olie tot in de diepere lagen van je huid. Doe dit vijf à tien minuten. Je hoeft geen druk te zetten, het gewicht van gezichtsroller is voldoende. Herhaal elke beweging minimaal zes keer, aan beide kanten van het gezicht. Beweeg je roller altijd van binnen naar buiten, richting je slapen en je oor.

Eindig elke sessie met van je oor richting je sleutelbeen te rollen, om afvalstoffen af te voeren (lymfedrainage). Vergeet niet dat jade en rozenkwarts edelstenen zijn; behandel je roller dus als zodanig. Reinig je gezichtsroller niet met zeep en doe ‘m al helemaal niet in de vaatwasser. Gebruik alleen lauw water en een zachte doek.

2 replies on “Hoe gebruik je een gezichtsroller?

 • cickom66

  Eerst natuurlijk…VAN HARTE GEFELICITEERD LESLIE! 🥳🎂🍰🍀🍷Een mooie dag en een prachtig nieuw levensjaar toegewenst met veel succes en goede gezondheid!🙏❤Wat ben ik blij met jullie mooie producten! Al jaren gebruik ze met alle tevredenheid. Sinds kort gebruikt mijn 24 jarige dochter ook al, ze merkt ook hoe goed Squalan voor haar huid is…
  Nu nog de mannen .
  Ontzettend bedankt voor de mooie korting wat jullie vandaag geven! Ik wilde al zo lang een gezichtsroller en nu heb ik hem met een flinke korting aan kunnen schaffen! 🙏
  Dochterlief is vanmorgen vertrokken naar zuid Amerika voor 3.5 week. Gisteren 3 van onze travel flesjes gevuld uit mijn grote fles moisturizer ( superhandig zijn die rollers!)en ze meegegeven voor de reis.
  Sinds ik Squalan gebruik wil ik niet meer iets anders, zo fijn product! Héél blij met jullie!
  Lieve groet ,
  Éva

  Beantwoorden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *