Gold serum, de natural filler

Squalan GOLD, LXRY limited edition

Speciaal voor de LXRY fair ontwikkelde Squalan een gezichtsserum samengesteld uit 100% plantaardige en zeer bijzondere ingrediënten van Moeder natuur, Squalan Gold. Dit revolutionaire serum heeft een sterk liftende en verstevigende werking en fijne lijntjes worden direct opgevuld. De speciaal ontwikkelde samenstelling en verhouding van de ingrediënten in dit serum zorgen ervoor dat het als een natural filler werkt. De hoofdingrediënten zijn: Squalane, Agave Tequilana leaf extract, Acacia Senegal gum en Hyalusphere.

Wij verkopen het serum eigenlijk alleen als limited edition op de LXRY fair maar wij hebben er een aantal over die we nu als “limited edition” in onze webshop zullen verkopen. Het Gold serum kan goed gebruikt worden in combinatie met de andere Squalan producten. Je kunt het gebruiken als kuurtje, onder make-up voor extra liftend effect als je een feestje hebt of als dagelijks serum over je gezichtsolie.

Welke ingrediënten maken het Gold serum zo bijzonder?

Squalane (squalaan) is een olie die identiek is aan een stof die van nature in de huid voorkomt en met de jaren afneemt. Hierdoor begint het verouderingsproces van de huid. Dit ingrediënt herstelt de huid door terug te geven wat er van nature in hoort.

Agave Tequilana leaf extract (extract van de bladeren van de agave tequilana) wordt onttrokken aan de nectar van de plant. De Agave Tequilana groeit op droge, onvruchtbare grond waar geen enkele andere plant kan overleven en heeft geen water of voeding nodig. De Agave Tequilana leeft volledig van zonne-energie, die wordt omgezet in een unieke stof (polysaccharide). Deze stof heeft een sterk liftend effect en vult rimpels en fijne lijntjes.

Acacia Senegal gum is een hars afkomstig van de Afrikaanse acaciaboom. De gouden hars van deze wonderboom heeft een sterk verstevigend effect op de dunner wordende huid, houdt vocht vast en vermindert rimpels en fijne lijntjes.

Hyalusphere is een plantaardige stof met een revolutionair opvullend effect. De huid bevat meer dan 50% van het hyaluronzuur dat in het lichaam aanwezig is. Als een van de belangrijkste componenten van de huid zorgt hyaluronzuur ervoor dat de huid zacht, veerkrachtig en stevig blijft. Hyaluronzuur neemt af naarmate we ouder worden. Na ons 50e hebben we nog maar 50% van de oorspronkelijke hoeveelheid hyaluronzuur in onze huid. Hierdoor droogt de huid steeds meer uit en wordt steeds minder vocht vastgehouden. Hyalusphere is een actief ingrediënt dat de huid ondersteunt bij het herstellen van het volume en het vullen van rimpels. De eerste effecten zijn al na een uur zichtbaar.

Squalan Gold kan dagelijks worden gebruikt onder uw gezichtsolie. Gaat u naar een speciale gelegenheid? Breng een extra laagje serum onder uw make-up aan en u bent de hele avond het stralende middelpunt!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *