Genieten van de winterzon

Wat een prachtig lenteweer. Een feestje ook voor de mensen die carnaval gevierd hebben, zeer verdiend na twee jaar stilte. Ik was gisteren naar de Efteling, heerlijk de hele dag buiten zijn. De zon op je huid voelen is in deze tijd van het jaar een onverwacht cadeautje.

Gelukkig had ik nog een flacon Sun15 in de auto liggen. Want ik weet het jou altijd goed te vertellen, maar zelf vergeet ik ook vaak om mijn huid in te smeren. Juist omdat ik de zon niet verwacht en omdat ze nog niet echt brandt.

 

De zon is de nummer één veroorzaker van huidveroudering, ook achter glas!

De heerlijke zon is helaas ook één van de grootste veroorzakers van huidveroudering. Al voel je de zon nog niet echt branden, de schadelijke UV-stralen doen al snel hun werk. Ook als je achter glas zit en niet de hele dag door een pretpark loopt, zoals ik. Dus gelukkig had ik onze fijne Sun15 bij me en heb ik mezelf en mijn zoontje ingesmeerd voor we de auto op weg naar de Efteling in gingen.

 

Sun15: ideaal voor de winterzon

Ga je op wintersport? Let dan ook goed op wat voor zonnebrand je gebruikt. In de kou moet je zorgen dat je een zonproduct op oliebasis gebruikt en niet op waterbasis. De meeste zonproducten zijn op waterbasis, dus let goed op het woordje ‘Aqua’ in de ingrediëntenlijst.

Als je op de berg, boven de wolken de zon wel voelt branden, is het tijd voor ‘zwaarder geschut’. Pak dus meteen ook een flacon Sun30 mee. Gebruik je een zonproduct op waterbasis smeer dan eerst een laagje olie zoals de Pure op je gezicht en decolleté.

De Sun15 en Sun30 zitten in lichtgewicht flacons met een handig pompje, je neemt ze makkelijk mee in de zakken van je ski-outfit.

Smeer je gezicht goed in en vergeet je lippen niet. Have fun!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *