Lente, tijd voor de grote schoonmaak. Ook van je huid!

Mij werd altijd geleerd dat ik mijn gezicht tweemaal daags moest wassen met een reiniger en daarna de laatste restjes verwijderen met een tonic. Gek genoeg associeerde ik het droge, trekkerige gevoel van mijn huid na afloop van dit ‘beautyritueel’ met superschoon zijn. Nu weet ik wel beter. Als je huid trekkerig aanvoelt, is het niet gevoed. Luister altijd naar je huid – ze vertelt je alles over je welzijn. Een paar jaar terug kwam er een nieuwe cleansing methode in de mode: oil cleansing. Hierbij was je je gezicht met een olie, waarna je haar schoon stoomt met warm water. Dit voelde heerlijk. Het was alleen wel een beetje gedoe tweemaal per dag, zeker voor iemand met weinig geduld zoals ik.

 

Reinigen, voeden en zacht maken

Toen we bezig waren met de ontwikkeling van de Squalan Cleanser wilden we dat het een product werd dat geschikt is voor elke huid, dat de huid schoonmaakt en tegelijkertijd voedt en zacht doet aanvoelen. We wilden alleen werken met natuurlijke ingrediënten die echt iets voor de huid doen en die geen allergische reacties kunnen veroorzaken. Na veel onderzoek kwamen wij uit bij Moringazaadolie, van de Miracle tree. Deze prachtige olie zit boordevol antioxidanten en heeft van nature een reinigende werking.

 

Perfecte combinatie

Samen met onze squalaanolie hadden we de perfecte combinatie gevonden voor onze Cleanser. De overige drie ingrediënten zijn nodig om van de olie een gel te maken, zodat de cleanser fijn is om in te masseren en een snellere oplossing biedt dan de oil cleansing methode. Squalan Cleanser is een geweldig product geworden. Effectief, makkelijk in gebruik en geschikt voor de allergevoeligste huid, ook de pukkelige puberhuid. Je kunt ‘m zelfs gebruiken als masker voor extra reiniging en een heerlijk ontspannen moment voor jezelf.

 

De lente: klaar voor een nieuwe start

Dat is dan ook onze voorjaarstip. Zie de lente als een frisse, nieuwe start. Ruim je huis lekker op, neem afscheid van de troep die je al jaren met je meesjouwt, en neem ook echt even de tijd om je gezicht en je lichaam symbolisch en letterlijk te voeden met nieuwe energie. Neem een maskertje (bijvoorbeeld Squalan Cleanser) voor je gezicht en masseer de rest van je lichaam in met een heerlijke huidolie (bijvoorbeeld Squalan Body). Doe het met aandacht en liefde voor jezelf. Wedden dat je je als herboren voelt?

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *