Heb jij een beautyritueel? Vergeet je lichaam niet!

Heb jij ook een heel ritueel als het om de verzorging van je gezicht gaat? Reinigen, moisturizen, masseren, wenkbrauwen epileren, naar de schoonheidsspecialiste: we kunnen er druk mee zijn.

Voor veel vrouwen is het verzorgen van hun gezicht een dagelijkse gewoonte – ze denken er niet eens bij na. Hun huid verzorgen hoort bij hun beautyritueel; het vertraagt rimpelvorming, houdt de huid stralend en voorkomt voortijdige veroudering van de huid. Dus als je het verouderingsproces kunt vertragen door goed te smeren met huidvriendelijke producten, waarom niet?


NEW BODY, bij bestellingen van de nieuwe Squalan body oil krijg je nu t/m 31 januari 15% kado op je Body bestelling. Gebruik code: body bij het afrekenen


Je huid heeft baat bij goede verzorging

Jammer genoeg beperkt het dagelijks insmeren van de huid zich bij de meeste vrouwen tot het gezicht. Sommigen smeren hun dagcrèmes, serums en moisturizers uit tot in de nek of op het decolleté, maar daar blijft het bij. Armen, buik, rug, benen en voeten: ze komen er bekaaid vanaf. Vooral in de winter ‘vergeten’ we onze huid de aandacht te geven die ze verdient.

 

 

Waarom hebben we zo weinig aandacht voor ons lichaam?

We vroegen het de Squalan-community en wat we het meest hoorden was dat het te veel tijd kost en te veel gedoe is. “Ik stap niet graag met een plakkerig lijf in bed of in mijn kleren.”       

Te veel gedoe. Tja, dat past niet in een beautyritueel. Jullie wilden een fijne olie die:

  • makkelijk uitsmeert en snel intrekt
  • ook de gevoelige, droge huid voedt en hydrateert
  • geen vettig laagje op je huid achterlaat
  • echt iets doet voor je huid

Voor ons een hele uitdaging om een goede bodyolie te ontwikkelen die aan die eisen voldoet. En het is gelukt: sinds kort is er Squalan Body. Bij ons past de Body perfect in ons beautyritueel. Na het reinigen van ons gezicht, smeren we Squalan Moisturizer op ons gezicht en Squalan Body op de rest van ons lichaam. Het kost misschien één of twee minuutjes meer, maar je huid krijgt er een prachtige glans van en voelt superzacht.

Een beautyritueel gaat om meer dan ‘goed voor je huid zorgen’.

Het is een moment voor jezelf, met aandacht voor je hele lichaam, je hele zijn. Even ontspannen, in contact met je hele ‘ik’, van top tot teen. Mag het een minuutje meer zijn?

Hoe ziet jouw dagelijkse beautyritueel eruit?

Haal je snel een washand over je gezicht en verstop je je harige melkflessen in lange broeken? Of geef je jezelf en je hele lichaam een paar minuten de aandacht die het verdient?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *