Better Health Membership

We willen allemaal een mooie, stralende huid. Toch is een ‘flawless skin’ maar voor weinigen weggelegd, lijkt het. Je genen spelen een belangrijke rol, maar ook je voeding heeft een grote invloed op je huid . Ook als je fysieke klachten hebt, of je zit niet lekker in je vel, zie je dat aan je huid. Huidproblemen kunnen een teken zijn dat jouw gezondheid wel een boost kan gebruiken. Tijd voor een ‘grote schoonmaak’, zowel van binnen als van buiten. Het reinigen van je lichaam zal ook je huid gezond maken!

 

Speciale actie voor jou

Bij de Better Health Academy van Amber Albarda leer je online veel over voeding en gezondheid. Denk hierbij aan thema’s als je hormonen in balans brengen, en lees hoe je je lever kunt detoxen. Ook dat draagt bij aan een mooie, gezonde huid. Wij zijn zelf ook lid van de Better Health Academy en genieten elke maand weer van de e-books en podcasts, de thema’s passen ook heel goed bij ons en iedereen die een gezonde huid en gezond lichaam wil.

Squalan regelde een fikse korting voor je op het Better Health membership van de Better Health Academy. Wanneer je voor 19 mei 2019 een membership aanschaft en de special code squalan19 gebruikt, krijg je drie maanden voor de prijs van één. Zo kun je het heerlijk een paar maanden uitproberen en met alle verschillende onderwerpen aan de slag. Na drie maanden kun je je membership gewoon weer opzeggen als het niks voor je is. We kijken ernaar uit je te mogen inspireren en zijn benieuwd wat je ervan gaat vinden!