Before & After: dit doet Squalan skincare met je huid

We zijn zelf fan van onze Squalan producten en gelukkig zijn we niet de enige. Graag stellen we je voor aan Suzanne die ons een bericht heeft gestuurd.  Ze wilde graag haar verhaal met ons delen en wij delen het graag weer met jou!

Als je te maken hebt met huidproblemen herken je de volgende situatie vast wel… Je probeert zoveel verschillende producten uit dat je kastjes volstaan, je vraagt familie en vrienden om advies, vervolgens loop je langs bij de dermatoloog en krijg je allemaal smeerseltjes en middeltjes mee naar huis die jouw huid moeten helpen. Het resultaat? Dat blijft in sommige gevallen uit. Zo ook bij Suzanne. “Mijn grootste huidzorg is rosacea, daardoor is mijn huid vooral op mijn wangen trekkerig en droog. Ik heb echt van alles geprobeerd, maar mijn huid werd er alleen maar droger van.” 

Met andere woorden: Suzanne kon niet de juiste producten voor haar droge, vochtarme huid vinden. Tot kort geleden, want bij Mooi Parfumerie maakte ze kennis met onze producten. Suzanne vertelt: “Ik heb kennis gemaakt met jullie merk en ik vind het fantastisch! De parfumerie in mijn dorp had een training van jullie en zij zagen mij de dag erna in de winkel. Ik heb gelijk testers mee naar huis gekregen en zag na drie dagen al duidelijk resultaat.” Bij de parfumerie nam Suzanne de Pure olie en Moisturizer mee naar huis. 

17.02 Before & After

“Ik ben zooo blij, mijn rosaceahuid heeft er nog nooit zo goed uitgezien!” Suzanne heeft inmiddels naast onze Pure en Moisturizer ook de Cleanser en het Eye Serum in huis. Zoals je op de foto’s hierboven ziet, zie je na een paar dagen al verschil. “Normaal is mijn huid rond deze tijd van het jaar pijnlijk, droog en trekkerig als de verwarming aanstaat en het buiten koud is. Na een paar dagen was dat gevoel helemaal weg. Mijn huid voelt zacht en is duidelijk minder rood. Eindelijk heb ik producten die écht iets doen voor mijn huid. Ik raad het iedereen aan, want ik kan niet meer zonder!”

range_1500x1000_trans-1030x687Wil je meer weten over onze producten en de ingrediënten? Klik dan hier.

Bedankt voor het delen, Suzanne!

4 replies on “Before & After: dit doet Squalan skincare met je huid

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *