Acht manieren om Squalan Eye te gebruiken

Squalan Eye oogserum: it’s more than meets the eye.

Squalan Eye is een heerlijk oogserum voor de tere huid rond de ogen. Van een oogserum verwachten we vooral een anti-aging effect om beginnende lijntjes rond de ogen te verzachten, maar wat blijkt? Squalan Eye is meer dan een oogserum. We experimenteren er zelf lustig op los, en ook onze klanten gebruiken Squalan Eye voor meerdere toepassingen. Welke ga jij uitproberen?

 

Wat zit er in Squalan Eye?

In alle Squalan-producten zit, hoe kan het ook anders, squalaanolie. Squalaan is een huideigen, hydraterende olie die rimpels en fijne lijntjes vermindert en de elasticiteit van de huid verbetert.

De rozenbottelzaadolie in Squalan Eye is een geweldige bron is van vitamine A en C, antioxidanten en essentiële omega3- en 6-vetzuren. Rozenbottelzaadolie helpt littekens en lijntjes te vervagen en vochtwallen te verminderen.

Moringa-olie is een echte wonderolie, daar wil je je hele lichaam wel in onderdompelen. Het heeft sterke anti-aging eigenschappen en maakt de huid zacht en glanzend. De olie is ook erg fijn bij acne of als je last hebt van rosacea, psoriasis of eczeem.

Ook haverolie werkt ontstekingsremmend en kalmerend op de extreem gevoelige huid. Aangezien het rijk is aan fosfolipiden helpt het erg goed om een de huid te hydrateren. Ook heeft haver een “straktrekkende” werking. Ideaal in dat gebied.

Dat zijn de vier ingrediënten van Squalan Eye, niet meer niet minder. Geen parabenen, geen conserveermiddelen, geen parfum of essentiële olie: alleen deze vier oliën in hun puurste vorm. Je kunt ze zonder problemen op je gezichtshuid gebruiken – deze oliën verstoppen je poriën niet.

Hier kun je Squalan Eye voor gebruiken:

  1. Eye tegen (beginnende) lijntjes

Squalan Eye oogserum is een bommetje van vitamines en anti-oxidanten. Eye zorgt ervoor dat je huid haar elasticiteit    behoudt en veerkrachtig blijft. Die beginnende lijntjes moeten nog maar even wachten.

 

  1. Eye tegen (vocht)wallen

De vitamines en anti-oxidanten van moringazaadolie en haverolie zorgen ervoor dat de huid beter doorbloed is. Daarnaast heeft rozenbottelzaadolie een vochtafdrijvende werking. Perfect tegen wallen!

 

  1. Eye tegen lijntjes rond de lippen

Het oogserum is niet alleen geschikt voor de tere huid rondom de ogen maar ook rondom de lippen en op het decolleté. Ook daar vormen zich snel rimpels, omdat de huid er dun is en vaak blootstaat aan zonnestraling. Squalan Eye werkt op alle zones die wel wat versteviging en extra verzorging kunnen gebruiken.

 

  1. Eye als masker

Squalan Eye is niet alleen een fijn oogserum, maar kan ook als gezichtsmasker worden gebruikt. Zeker in de winter, als het buiten kouder wordt en je het binnen warm stookt. Je kunt de Eye af en toe als ‘leave on’ masker gebruiken in plaats van je andere huidverzorging. Het voelt net iets voller dan bijvoorbeeld Squalan Pure en Squalan Moisturizer. We love it!

 

  1. Eye voor (extreem) droge plekken

Wij kregen een mailtje van een klant die het oogserum gebruikt bij haar zoontje die soms extreem droge plekken op zijn gezicht heeft. Ze smeerde de Eye op de korstjes en die verdwenen in een mum van tijd.

“Door een slechte weerstand had mijn zoontje van 4 droge gebarsten wangen. Wat genas de Eye zijn wangen super snel en zonder littekens! Een onderhuidse ontsteking? Dan pak ik het eye serum en breng deze 1 keer per dag aan . Bye bye ontsteking”

-Erwin-

  1. Eye bij mee-eters

Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de haverolie die we in Squalan Eye gebruiken. Onze haverolie vermindert mee-eters als je de olie twee weken elke dag aanbrengt. Het herstelt ook huidbeschadigingen en pukkels. Het lijkt misschien tegenstrijdig om een olie op een vette of pukkelige huid aan te brengen, maar Squalan Eye bestaat alleen uit niet-comodogene oliën: dat deze soort olie verstopt de poriën niet.

 

  1. Eye voor babycare: verzachtend bij (luier)uitslag

Ik ga mijn dure oogserum toch niet op de billen van mijn baby smeren! Wedden van wel, als je kind erge last heeft van luier- of andere uitslag? Je kunt er ook Squalan Pure voor gebruiken, maar het oogserum zal sneller effect hebben op een jeukende, geïrriteerde huid. Of die nu van jou of van je kind is.

 

  1. Eye voor een goed gehydrateerde huid

Is je Squalan Moisturizer op? Dan kun je voor de hydratatie van je huid ook een dun laagje Eye aanbrengen. Eye werkt twee kanten op: het hydrateert je huid én het zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt door de huidbarrière in goede conditie te houden.

 

Eye love you

We love Squalan Eye! Heb jij nog andere Eye tips? We horen ze graag!

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.