4 huidverzorgings-producten die je in je kast moet hebben!

Serums, cleansers, exfoliators… De winkels staan vol met huidverzorgingsproducten waardoor het soms moeilijk is om door de bomen het bos te zien. Maar welke huidverzorgingsproducten heb je nodig om je huid in tiptop staat te houden? Wij hebben deze vier huidverzorgingsproducten producten ontwikkeld zodat je hier nooit meer over na te hoeven denken.

Cleanser

Eén van de producten waar je echt niet zonder kunt is een cleanser. Een cleanser gebruik je om je gezicht op een milde manier te reinigen. Zo haal je ieder spoortje make-up en vuil weg zonder de huid te irriteren.

Gebruik bijvoorbeeld de nieuwe cleanser van Squalan. Deze cleanser maakt je huid goed schoon en voedt het tegelijkertijd. Dat komt omdat het een oil-to-milk substantie is, wat inhoudt dat de oliën geschikt zijn om je huid mee te reinigen. Bovendien is het harstikke snel én werkt het effectief! Breng twee à drie pompjes aan op de droge huid en masseer het over je gezicht. Spoel af met lauwwarm water.

Pure

Veel mensen kunnen wel wat extra voeding gebruiken als het om hun huid gaat. Ongeacht of het zomer of winter is! In dat geval is onze Facial Oil perfect en absoluut onmisbaar in huis. Squalan Pure is zo’n olie. Het herstelt de huid en wat prettig is, is dat deze olie 100% natuurlijk en huideigen is. Het geheim van de olie is het wonder ingrediënt Squalane. Waarom? Dit ingrediënt komt van nature in de huid voor en laat je gezicht weer stralen zoals het hoort. Bovendien vermindert het fijne lijntjes en rimpels, wel zo fijn.

Squalan Pure is geschikt voor iedere huidtype, zelfs als je een extreem gevoelige huid hebt. Breng ‘s ochtends en ‘s avonds twee druppels aan op de schone huid van je gezicht, hals en decolleté.

De Pure olie kun je gebruiken als dag en nachtverzorging.

Squalan Lineup_Page_3

Oogserum

Veel vrouwen brengen hun dagelijkse crème onder hun ogen aan.Maar wist je dat de huid onder je ogen een stuk dunner is en daarom andere verzorging nodig heeft? Een oogserum is in dit geval je redder in nood. Gebruik bijvoorbeeld een oogserum dat de huid rondom de ogen verstevigt en tegelijkertijd wallen en fijne lijntjes vermindert. Ideaal voor de drukbezette vrouw die wel graag haar huid geeft wat het nodig heeft.

Het nieuwe anti-aging oogserum van Squalan is een echte must in je badkamer. Het is geschikt voor vrouwen en mannen die te maken hebben met beginnende lijntjes of rimpels onder de ogen en voor degenen die kampen met wallen. Pak één druppeltje, verdeel het over je vingers en druk het zachtjes op de huid onder je ogen door van de binnenste ooghoek naar de buitenste ooghoek te werken. Herhaal tot het serum in de huid is getrokken en je bent klaar om te gaan.

Moisturizer

Wist je dat slaap ook heel belangrijk is voor de conditie van je huid?
In de nacht laadt de huid weer op en hydrateren is daarbij het toverwoord.

Iedere huid hoort gevoed te worden, maar het lastigste is misschien wel om de juiste producten te vinden. Wie een rijpere huid heeft kan het beste kiezen voor een anti-aging product. Zoek je bijvoorbeeld een moisturizer die rimpels en fijne lijntjes vermindert, de vochtbalans verbetert, je huid glad maakt en je huid weer glans geeft? Dan is de moisturizer van Squalan iets voor jou. Deze moisturizer breng je aan door ‘s avonds twee druppeltjes te verdelen over de schone huid van je gezicht, hals en decolleté. Dat is alles!
Je krijgt er tevens een prachtige glans van op je gezicht waardoor hij bij veel dames ook een favoriet is voor overdag. Maar dat is persoonlijk!

Et voilà, dit is het enige wat je nodig hebt om je huid in topvorm te houden!

4 replies on “4 huidverzorgings-producten die je in je kast moet hebben!

  • Squalan

   Beste Meryem,

   Bedankt voor je bericht en interesse in onze producten.
   De Pure heeft 1 ingredient: Squalane (olie uit suikerriet)
   De Moisturizer bevat 2 ingredienten: Squalane (olie uit suikerriet) en Isosteraryl Isostearate (de puurste olie uit de Brassica Napus)

   De ingredienten en extra uitleg staan op de pagina’s van de losse producten en op de ingredienten pagina.

   Als er nog iets onduidelijk mocht zijn dan mag je ons ook mailen op info@squalan.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *