22 manieren om Squalan Pure te gebruiken

Eén van de parels uit de Squalan huidverzorgingslijn is Pure, oftewel pure squalaan-olie. Wij kunnen niet meer zonder! Squalaan is 100% plantaardig én identiek aan een huideigen stof. Met de Pure help je je huid te herstellen, door haar terug te geven wat er van nature in hoort. Wat ook fijn is, is dat je deze ‘vegan skincare’-topper op zoveel verschillende manieren kunt gebruiken. Tijd om het rijtje waar je de Pure allemaal voor kunt gebruiken te updaten.

 1. Pure verzorgt de huid

Squalaan, waar onze Pure facial oil voor 100% uit bestaat, herstelt de natuurlijke balans van de huid. Dat betekent dat een droge huid minder droog wordt, een vette huid minder vet, en dat een mooie huid haar gezonde glans terugkrijgt. Squalan Pure is ideaal voor elk huidtype; het is allergeenvrij en geschikt voor zelfs voor de extreem gevoelige huid.

 1. Pure verzorgt de nagels

Last van droge nagelriemen? Verdeel één druppel Squalan Pure over je nagelriemen en de droge huid is verleden tijd. En wie last heeft van droge en broze nagels kan met onze Pure de nagels weer sterk maken door het nagelbed te verzorgen.

 1. Pure mengt mooi met foundation

In de loop van de dag droogt je make-up uit. Zeker foundation kan wel een opfrisser gebruiken. Eén druppel Squalan Pure doet dan wonderen. Pure mengt goed met foundation. Je ziet er meteen weer fris uit.

4. Pure temt eigenwijze haren

Je kent ze vast: die eigenwijze, net te korte haren die alle kanten op pieken. Met een klein beetje Pure in je handpalmen, strijk je ze glad en geef je je haar een mooie glans.

 1. Pure maakt droge plekjes zacht

Zeker als het kouder wordt, heb je sneller last van een droge huid en een rode neus. Smeer dan een druppel Squalan Pure op de droge plekjes om je huid weer zacht en rustig te maken.

 1. Pure fixeert wenkbrauwharen

Geen wenkbrauwgel in huis? Geen probleem. Borstel een druppeltje Pure door je wenkbrauwen met een wenkbrauwborstel om je wenkbrauwharen te fixeren.

 1. Pure helpt droge voeten

Verzorg je droge voeten met Squalan Pure om de huid weer zacht te maken en waar nodig te herstellen.

 1. Pure is een goed product voor een scrub

Wij zijn geen fan van scrubben omdat het de huid juist kan irriteren en de beschermlaag weghaalt. Maar we weten dat veel mensen toch nog scrubben, ben je eigenwijs zorg dan dat je in ieder geval een zachte scrub maakt. Een zachte scrub maken?  Dat kun je zelf door de Pure te mixen met havervlokken.

 1. Pure voorkomt schurende benen

Veel vrouwen hebben er iedere zomer weer mee te maken: schurende bovenbenen. Masseer een druppel Squalan Pure aan de binnenkant van je dijen om de huid te herstellen en om ervoor te zorgen dat het niet schuurt.

 1. Pure verzorgt de lippen

Kunnen je droge of gebarsten lippen extra liefde gebruiken? Een druppel Pure doet dan wonderen.. Zeker de Travel Pure, met het handige rollertje, is een superhandige lip’stick’.

 1. Pure hydrateert de hals en het decolleté

Bij gezichtsverzorging denken we logischerwijs alleen aan ons gezicht, maar de huid van je hals en je decolleté hebben minstens zo veel verzorging nodig. Breng 1 à 2 druppels Squalan Pure aan op je gezicht en masseer de olie richting je hals en je decolleté.

 1. Pure verzorgt gespleten haarpunten

Wanneer je nog geen tijd hebt om naar de kapper te gaan en je wel ergert aan gespleten haarpunten kun je de Pure als een haarserum gebruiken. Let op: een kleine hoeveelheid is al genoeg!

 1. Pure verzorgt de wimpers

Wist je al dat Squalan Pure je wimpers verzorgt? Door iedere avond de Pure aan te brengen op schone wimpers help je de conditie van de wimpers te verbeteren.

 1. Pure voorkomt haarverf vlekken op je hoofd

Iedere vrouw die thuis haar haren verft kent het probleem: de lelijke vlekken die haarverf achterlaat op je voorhoofd. Je loopt echt een paar dagen voor schut (of met een pet).  De beste remedie: een flesje Squalan Pure. Door de olie langs je haarlijn aan te brengen voorkom je dat haarverf vlekken achterlaat op je huid.

 1. Pure maakt de ellebogen zacht

Squalan Pure is heel geschikt om de huid van je ellebogen (en ook je knieën) weer zacht te maken. Wederom heb je slechts een klein beetje nodig om de huid te geven wat het nodig heeft.

 1. Pure na het scheren

Door te scheren beschadig je je huid. De kans op irritatie of scheeruitslag kun je verkleinen door je huid direct na het scheren in te smeren met Squalan Pure of Squalan Body. Dat is het fijne van een puur natuur product als Squalan Pure: je kunt het ook op een (licht) beschadigde huid gebruiken, zonder dat het gaat prikken of irriteren.

 1. Pure houdt je zwangere buik en borsten soepel

Squalan Pure kun je veilig gebruiken tijdens je zwangerschap. Natuurlijk als gezichtsverzorging maar ook op je groeiende buik en borsten. Striae is helaas voor een groot deel erfelijk maar het soepel en gehydrateerd houden van je huid vermindert de kans hierop aanzienlijk.

 1. Pure voor de babyhuid

Het gevoelige huidje van je baby wil je natuurlijk goed verzorgen met veilige producten. Gebruik Squalan Pure in plaats van talkpoeders of crèmes om luieruitslag te voorkomen. Heeft je kleine last van hoofdschilfers of berg? Ook dan biedt Squalan Pure uitkomst. En een druppeltje Squalan Pure in het babybadje is ook heerlijk. (Let daarna wel goed op, je baby kan glad zijn).

 1. Pure in combinatie met lippenstift

Een beetje Squalan Pure onder of over je lippenstift heen geeft een mooi glanzend effect en het zorgt ervoor dat je lippenstift niet uitdroogt. Hiervoor is het Travel Pure rollertje ideaal.

 1. Pure als SOS

Je kunt Squalan Pure gebruiken op schaafwondjes, eczeemplekjes en lichte brandwondjes (niet op ernstige (open) brandplekken, neem daarvoor meteen contact op met de huisarts of het brandwondencentrum).

 1. Pure tijdens de seks

Seks???? Ja! Wist je dat je vulva squaleen bevat? Je kunt Squalan Pure dus heel goed gebruiken als glijmiddel. Glijmiddelen zitten meestal vol troep die enorme irritatie kunnen veroorzaken. Het is beter om een natuurlijke olie te gebruiken met een 100% huideigen stof. Let wel op met condooms, helaas zijn die niet meer 100% betrouwbaar zodra ze in aanraking komen met olie.

 1. Pure voor een rustige vulva

Heb je snel last van schimmeltjes en onrust down under? Gebruik Squalan Pure meerdere malen per dag. Door een paar druppels in en rond je vulva aan te brengen kalmeer je de gevoelige huid zodat de jeuk minder wordt, en breng je de fauna weer meer in balans. Squalan Pure is uiteraard geen medicijn dus heb je echt een medisch probleem, ga dan echt even naar de huisarts. Maar verzachten doet Squalan Pure absoluut.

Klik hier om Squalan Pure te bestellen. Ook handig: de travelsize verpakking zodat je altijd Squalan Pure bij je kunt dragen!

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *