2020: wie heeft er géén nieuwe hobby gevonden?

Heb jij je te pletter verveeld in 2020? Veel mensen vonden thuiszitten zó saai, dat ze van ellende op zoek gingen naar nieuwe hobby’s. Mag ik nu even eerlijk zijn? Stiekem ben ik best blij met mijn nieuwe hobby’s. Ik ben online cursussen gaan volgen (waarover later meer) en heb veel geknutseld, gepuzzeld en met lego gespeeld met mijn zoontje. Monique heeft zelfs geduld kunnen opbrengen voor een prachtige haaienpuzzel. Daardoor kwamen we op veel leuke cadeau-ideeën voor kerst!

In dit blog vind je een aantal originele 2020 kerst-ideeën. Producten en diensten die je niet bij de grote online stores koopt, maar waarmee je juist de kleinere ondernemers steunt. #supportyourlocals #supportsmallbusinesses

 

Idee 1: Spicey Scarves

We zijn dol op de prachtige handgemaakte sjaals en kimono’s van Spicey Scarves. Unieke exemplaren en prachtige stoffen; heerlijk om je in en om het huis prachtig te voelen of om je (kerst)outfit af te maken. Er is momenteel “feel good” sale op de website van Spicey Scarves dus neem snel een kijkje.

 

Idee 2: Slowcalendar.nl

De twee meiden achter slowcalendar.nl hadden een geweldig idee: een prachtige kalender, gedrukt op papier van stro en hooi, waar je blij van wordt. Hij is niet bedoeld voor afspraken of verjaardagen, maar juist om je te helpen te vertragen. Dag stress, dag onrust! Leef meer in het hier en nu.

Wij vinden ‘m geweldig. Superleuk cadeau voor onder de kerstboom en makkelijk op te sturen naar mensen die wel een beetje liefde en slowness kunnen gebruiken.

Je kunt de kalender nu bestellen met 10% korting! Gebruik daarvoor code squalan (geldig t/m 31 december 2020).

 

Idee 3: geef een hobby cadeau!

Zoek je een cadeau voor iemand die veel thuis zit momenteel? Geef ze een (tijdelijke) hobby. Denk aan lego, diamondpainting, puzzelen of mandala’s kleuren. Wat vorig jaar nog kneuterig leek, blijkt nu super leuk.

Mandala kleuren is enorm rustgevend. Je vindt online prachtige (gratis!) kleurplaten om uit te printen. Ook diamond painting is een verslavende hobby. Kijk eens op https://www.diamondpaintingaccessoires.nl/ voor een starterspakket of accessoires. Het merk heet Spuno: een Nederlands merk van een ambitieus, hardwerkend team.

 

Idee 4: investeer in jezelf

Ik ben gek op nieuwe dingen leren. Ik heb er alleen weinig tijd voor, naast werk en mijn zoontje. Wekelijks download ik interessante white papers die vervolgens verdwijnen in de map ‘Ga ik ooit lezen als ik tijd heb’.

Maar dankzij covid heb ik de tijd genomen voor twee dingen die mijn tijd en geld dubbel en dwars waard zijn geweest.

De eerste is niet alleen een cadeau aan jezelf maar ook aan je gezin: de online cursus Kindervoeding, van Amber Albarda. Deze cursus geeft gedegen en wetenschappelijk onderbouwde informatie over voeding voor kinderen. Hoe krijgen hun hersenen de juiste bouwstoffen zodat kinderen zich kunnen concentreren, goed slapen, soepel bewegen en blije, zorgeloze kinderen kunnen zijn, zonder buikklachten? Voeding heeft invloed op al deze aspecten en kennis hierover is zo waardevol.
Lees meer op betterhealthacademy.nl/kindervoedingonline

De tweede is een cadeau voor jezelf en/of je bedrijf en mijn beste investering van 2020: de online marketing Traineeship van Taldept. Een drie maanden durend digitaal marketingprogramma waarin praktijk en theorie op een leuke en leerzame interactieve manier samenkomen. Een aanrader als je een een eigen bedrijf wilt starten of naar een volgend niveau wilt brengen. Je leert echt alles, niet slechts alleen één onderdeel, van online marketing. De nieuwe groep start begin 2021.

Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen. Geniet van elkaar én van de tijd die je met jezelf en elkaar doorbrengt. Op naar een inspirerend 2021!

 

Squalan skincare is natuurlijk ook een geweldig cadeau , zoek je nog gift ideeën? Kijk dan in onze shop of lees ons vorige blog.

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *