10 redenen waarom Squalan Sun heerlijk is voor het hele gezin

Zon of geen zon, in de zomermaanden kun je maar beter elke dag je huid insmeren. Ook vanachter de wolken kan de zon je huid beschadigen. Squalan Sun15 is de ideale zonnecrème voor de minder zonnige dagen.

De Sun15 (op oliebasis, maar niet vet) is bedoeld voor de bewolkte dagen, de ochtendzon en de namiddagzon. Je kunt ‘m probleemloos elke dag gebruiken, het hele jaar door. De Sun15 is een vegan zonnebrandcrème, zonder onnodige toevoegingen en parfum.

“Sun15 kun je het hele jaar door gebruiken, als dagverzorging en/of onder je make-up. Zo ben je altijd beschermd tegen schadelijke UV-stralen.”

Voor de zongevulde dagen adviseren wij een hogere bescherming: factor 30. Squalan Sun30 heeft net als Sun15 een aantal voordelen. Zeker als je deze zonnebrandproducten vergelijkt met de gangbare zonneproducten, die vaak volgestopt zijn met allergenen en andere schadelijke en huidverouderende ingrediënten, zijn Squalan Sun15 en Sun30 echte toppers, al zeggen we het zelf.

We zetten de voordelen hieronder voor je op een rijtje. Kies maar welke bij jou past, Sun15 of Sun30. Of doe zoals wij zelf ook doen: gebruik ze allebei!

 

1 Hoge bescherming op de heetste uren van de dag

De Sun30 is speciaal bedoeld voor als je gaat zonnebaden, en op de heetste uren van de dag. Al kun je de heetste uren sowieso beter vermijden; blijf tussen 13.00 en 16.00 uur lekker in de schaduw.

 

2 Natuurlijke filters die beschermen tegen UVA én UVB

Zowel Sun15 als Sun30 bevatten alleen natuurlijke filters die beschermen tegen zowel UVA- (huidveroudering) als UVB-straling (verbranding).

 

3 Getest op allergenen en officieel allergeenvrij verklaard

We hebben zowel Sun15 als de Sun30 laten testen door onafhankelijk testinstituut Allergy Certified. Beide producten hebben het Allergy Certified-keurmerk gekregen, wat betekent dat ook mensen met een gevoelige huid deze zonnecrèmes kunnen gebruiken.

 

4 Bevatten geen parfum

Sun15 en Sun30 bevatten geen parfum (natuurlijk of synthetisch). Parfum vergroot de kans op allergische reacties én geeft meer kans op pigmentvlekken.

 

5 Smeren makkelijk uit en laten geen witte waas achter

Sun15 en Sun30 laten geen witte waas achter op je huid zoals andere crèmes met natuurlijke filters.

 

6 Kan gebruikt worden in combinatie met make-up

Sun15 verzorgt en beschermt je huid en kan gebruikt worden als als primer onder je make-up.

 

7 Last van zonneallergie? Dan is het tijd voor Squalan Sun

Veel mensen krijgen last van zonneallergie, al dragen ze een zonnebrandcrème. Meestal is het niet de zon die de jeukende, brandende, rode bultjes en blaasjes veroorzaakt – het zijn de ingrediënten in de zonnebrandcrème.

Of je nu last hebt van zonneallergie door de zon of door de crème die je gebruikt, Sun15 en Sun30 zijn de oplossing. Ze brengen verlichting en kalmeren je huid.

 

8 Goed beschermd tegen zonnestraling

Sun15 beschermt voor 95% tegen zonnestraling, Sun30 voor 97%.

 

9 Tegen zonschade, én tegen pigmentvlekken

Beide producten beschermen je huid tegen zonschade en pigmentvlekken. De squalaanolie in zowel de Sun15 als de Sun30 herstellen je huid en vervagen bestaande pigmentvlekken.

 

10 Geschikt voor elke huid

De producten van Squalan zijn geschikt voor elk huidtype, ook voor de zeer gevoelige (kinder)huid. Parfumvrije Squalan is er voor de hele familie, van jong tot oud!

 

Welke wordt het voor jou? Sun15Sun30 of alletwee? Wat je ook kiest, zon verstandig. De zon vermijden, zeker op het heetst van de dag, blijft toch altijd het beste.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *