10 redenen waarom Squalan Sun perfect is voor jou en je familie

Squalan Sun15 en Sun30 zijn heerlijke zonneproducten. De namen zeggen het al: de één heeft beschermingsfactor 15, de ander 30. Maar er zijn nog een paar verschillen en die maken ze een ideaal koppel…  voor jouw beautyregime!

De voordelen van Squalan Sun15 en Sun30 zetten we hieronder voor je op een rijtje. Kies maar welke bij jou past, of doe zoals wij zelf ook doen: gebruik ze allebei!

De Sun15 (op oliebasis) is bedoeld voor de ochtendzon en de namiddagzon. Maar je kunt ‘m elke dag gebruiken, het hele jaar door. Als dagverzorging en/of onder je make-up. Zo ben je altijd beschermd tegen schadelijke UV-stralen.

  1. De Sun30 is speciaal voor als je gaat zonnebaden en op de heetste uren van de dag. (Al kun je de heetste uren sowieso beter vermijden)
  2. Sun15 en Sun30 bevatten alleen natuurlijke filters die beschermen tegen zowel UVA- (huidveroudering) als UVB-straling (verbranding).
  3. Beide producten zijn Allergy Certified.
  4. Sun15 en Sun30 bevatten geen parfum (natuurlijk of synthetisch). Parfum vergroot de kans op allergische reacties én geeft meer kans op pigmentvlekken.
  5. Sun15 en Sun30 laten geen witte waas achter op je huid.
  6. Sun15 werkt goed als primer onder je make-up.
  7. Beide producten kun je gewoon gebruiken als je last hebt van zonneallergie. Ze brengen zelfs verlichting en kalmeren je huid.
  8. Sun15 beschermt voor 95% tegen zonnestraling, Sun30 beschermt voor 97% tegen zonnestraling.
  9. Beide producten werken beschermend en herstellend bij zonschade en pigmentvlekken.

Wat wordt het voor jou? Sun15, Sun30 of alletwee? Wat je ook kiest, zon verstandig. De zon vermijden, zeker op het heetst van de dag, blijft toch altijd het beste.

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *