Salicornia Herbacea Extract

squalan - zeekraal

Zeekraal: wat is het?

Zeekraal (salicornia) is een zoutwaterplant die je langs kusten overal ter wereld aantreft. Je kunt het eten (zowel rauw als gekookt) en het wordt veel gebruikt in cosmetica, omdat het geweldige, huidverzorgende eigenschappen heeft.

 

Wat doet zeekraal?

Zeekraal bevat betaïne, antioxidanten, aminozuren en mineralen die ervoor zorgen dat de huidbarrière versterkt wordt, de huid sneller herstelt na beschadigingen en de huid diep gehydrateerd wordt. Het geconcentreerde zeekraalextract dat wij gebruiken voor Squalan Gold serum is een supermooi ingrediënt voor dit anti-aging product!

De hydratering gebeurt op twee manieren: aan de ene kant zorgt het zeekraalextract ervoor dat vocht de diepere huidlagen bereikt en daar vasthoudt. Daarnaast stimuleert het de enzymen die betrokken zijn bij de productie van lipiden in de huid. Samen zorgen deze twee acties voor een instant hydrateringseffect voor alle huidtypen.

 

Welke Squalan-producten bevatten zeekraal?

Je vindt een geconcentreerd extract van zeekraal in het anti-aging Squalan Gold serum. Voor dit serum hebben we langdurig onderzoek gedaan naar natuurlijke anti-aging ingrediënten. We wilden alleen ingrediënten selecteren met een bewezen positief effect op de huid (anti-aging én verzachtend/helend). Squalan Gold met zeekraal zorgt voor diepe hydratatie en bescherming van de huid.

Bekijk hier het Squalan Gold serum.

Bekijk hier alle ingrediënten.