Undaria Pinnatifida Extract

squalan - wakame

Wakame (wakapamp): wat is het?

Wakame <wa-ka-mé> wordt al duizenden jaren in Azië gebruikt als voedsel, in medicijnen en zelfs om het land mee te bemesten.

Wakame is supergezond. Waka betekent ‘jong’ in oud-Japans, me betekent ‘eetbaar zeewier’. Ook voor je huid doen deze bruine algen (officiële naam: undaria pinnatifida) wonderen. Ze zijn rijk aan mineralen, vitaminen, proteïnen, antioxidanten en andere belangrijke voedingsstoffen.

 

Wat doet wakame?

De algenolie die wij gebruiken is een geconcentreerd extract uit wakame: wakapamp. Wakapamp heeft sterk hydraterende, voedende, ontstekingsremmende en huidverrijkende/anti-aging eigenschappen. Wakapamp zorgt voor vermindering van lijntjes in het gezicht. Wakapamp verbetert de elasticiteit van de huid en vertraagt de afbraak van collageen. Het bevat veel antioxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen.

Wakapamp hydrateert de huid maximaal en zorgt ervoor dat de huid vocht beter vasthoudt. Het beschermt en herstelt de huid, ook na het zonnen.

Waarom heet wakame bij Squalan wakapamp?

Bij Squalan hebben we gekozen voor wakapamp: een geconcentreerd wakame-extract dat gewonnen wordt uit voor de kust van Frankrijk duurzaam geteelde wakame. Met een speciaal procedé wordt uit de sporen van de wakame de olie gewonnen die zo goed is voor onze huid: wakapamp.

 

Welke Squalan-producten bevatten wakapamp?

Je vindt wakapamp in het anti-aging Squalan Gold serum. Voor dit serum hebben we langdurig onderzoek gedaan naar natuurlijke anti-aging ingrediënten. We wilden alleen ingrediënten selecteren met een bewezen positief effect op de huid (anti-aging én verzachtend/helend). Squalan Gold met wakapamp maakt je huid satijnzacht.

Bekijk hier het Squalan Gold serum.

Bekijk hier alle ingrediënten.